Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilaver donosi Umu papire za razvod! Esma beži iz bolnice (Foto)

Berzan dolazi kod Borana u kancelariju i govori mu kako ovo između njih nije igra, nego rat i da će izgubiti. Narin zove Silu kako bi joj saopštila dobre vesti iz škole, ali u razgovoru saznaje da je Zehlija nestala i da je Berzan jedino znao gde su ona i dete.

Serija Sila večeras: Dilaver donosi Umu papire za razvod! Esma beži iz bolnice (Foto)



Obe sumnjaju da Berzan stoji iza Zehlijinog nestanka. Ipak, i Berzan saznaje isto i okuplja svoje ljude koji kreću u potragu za Zehlijom i detetom. Boran takođe kreće u potragu.Esma je pobegla iz bolnice i dolazi na Džihanov grob. Obećava mu kako će dovršiti posao koji je on započeo.

Priznaje Boranu da se čula sa Berzanom telefonom i kako je tražio od nje da ga nagovori, da mu dozvoli da se vidi sa Zehlijom i detetom. Dilaver donosi Umu papire za razvod i obećava joj da će iako bude živeo u Isantbulu brinuti o njoj i deci.



Murat dolazi kod Berzana i saznaje pravu istinu o njegovoj porodici i Fevziju. Kesver otkriva Firuzu da je Sila saznala za požar i da je lepo zamolila da Boran ne sme da sazna za to. Esma zove Silu, priprema osvetu koja će potpuno promeniti život porodice Gendžo....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>