Region

Svet

Biljana i Janko Tipsarević kao Anđa i Bred - otvaraju svoju vinariju?

Bračni par Janko i Biljana Tipsarević, koji su nedavno postali roditelji male Emili, odlučili su da pokrenu porodični biznis - proizvodnju sopstvenog vina te planiraju da uskoro postanu vlasnici vinograda na Fruškoj gori.

Biljana i Janko Tipsarević kao Anđa i Bred - otvaraju svoju vinariju?



"Jankov tast Aleksandar Šešević je angažovan da na Fruškoj gori u Sremskim Karlovcima pronađe adekvatan vinograd koji će kupiti njegova ćerka i zet. On je već obišao nekoliko imanja u potrazi za najboljim izborom", kaže za Blic izvor koji je upoznat sa vinarskim poslom u Vojvodini.

Ideja je da u narednih nekoliko godina Biljana i Janko i sami otvore vinariju i da pod svojim imenom proizvode vino vrhunskog kvaliteta, baš kako su to prošle godine uradili Anđelina Džoli i Bred Pit, a budući da im dosadašnji poslovi idu od ruke, sasvim je sigurno će uspeti i u novom biznisu.

"Dogovorili su se da kupe već postojeći vinograd jer to ubrzava posao u odnosu na to da sada kupuju zemlju i seju nove loze. Trenutno su u fazi pregovora sa jednim ozbiljnim vinogradarom i uskoro bi trebalo da kupe njegove čokote", kaže sagovornik.
 
Modna kreatorka i jedan od naših najuspešnijih tenisera trenutno su svu pažnju usmerili na petomesečnu Emili, a uskoro planiraju i proširenje porodice.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Janko Tipsarevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>