Region

Svet

Nataša Bekvalac privedena na Ibici? (Foto)

Pevačica Nataša Bekvalac doživela je neprijatnost već dok je snimala prve kadrove novog spota na Ibici, na kojoj kao i gotovo svake godine boravi sa sestrom Kristinom i rođakom Tanjom Mrkić.

Nataša Bekvalac privedena na Ibici? (Foto)



Lepa Novosađanka sa svojom je ekipom snimala kadrove za spot na lokacijama popularne Ibice za koje nije dobila dozvolu za snimanje, pa ju je navodno policija privela u stanicu, piše list Alo.
 
Nataša Bekvalac sa sestrama uživa na Ibici, u izazovnom bikiniju zavodi svojim oblinama (Foto)

Čim je dala izjavu, Natašu su odmah pustili iz policijske stanice, a izvor je za pomenuti list objasnio navodnu situaciju: "Ona je dobila dozvolu da snima spot na pojedinim lokacija, ali joj se svideo jedan deo Ibice, za koji nije imala dozvolu i insistirala je da tamo snime pojedine kadrove. Taman što su snimanje kadrova na nedozvoljenim lokacijama privodili kraju, policija je opkolila celu ekipu".



Iako redovno objavljuje fotografije na kojima nema ni naznake lošeg provoda, Nata se na ovu temu još nije oglasila, a verujemo da ćemo pravu priču čuti od nje po povratku sa jednog od najpopularnijih turističkih destinacija.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>