Region

Svet

Grupa "Rammstein" ludovala uz narodnjake

Posetioci letnjeg kluba "Stefan Braun", bili su iznenađeni u petak uveče kada su se na vratima ovog poznatog kluba pojavili momci iz grupe "Rammstein". Iako su pojedini gosti pričali kako su zalutali, oni nisu bili takvog mišljenja.

Grupa



Iako važe za jedan od najpopularnijih metal bendova u Nemačkoj, nije im smetalo da se uz par čašica alkohola  opuste i đuskaju uz naše narodnjake. Uspeli su da svakom njihovom fanu izađu u susret i da se slikaju, a brzo su i upoznali neke devojke sa kojima su se provodili do ranih jutarnjih časova. Ipak, nemački metalci su bez nijh tišli u hotel.

Da se radi o pravim profesionalcima, govori i činjenica da su Beogradskoj areni napravili koncert za pamćenje. 16.000 ljudi uživalo je u njihovim pesmama, a scenski nastup je bio za svaku pohvalu.

Zbog pirotehničkih efekata, oko hale su bila parkirana vatrogasna vozila. Gitarista i pevač su bljuvali vatru iz usta a jedan od tehničara, držeći u rukama srpsku zastavu, zaplovio je u gumenom čamcu, nošen na rukama oduševljene publike!

Muzičari su se i posle koncerta družili sa fanovima. U prostorijama „Beogradske arene“ priredili su žurku na koju su pozvali četrdesetak atraktivnih devojaka iz publike.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>