Region

Svet

Predrag Živković Tozovac poručio Dragani Mirković: Bolje ti je da ćutiš!

Predrag Živković Tozovac besan je na svoju koleginicu Draganu Mirković zbog nedavne izjave u kojoj je pevačica iskritikovala svoje kolege kako organizuju humanitarne koncerte i uzimaju novac siromašnom narodu, umesto da svoje pare daju ugroženima od poplava.

Predrag Živković Tozovac poručio Dragani Mirković: Bolje ti je da ćutiš!"Trudim se da dam koliko mogu a ne da organizujem humanitarne koncerte. Ne mogu sad dodatno i za to da uzimam pare, od i ovako siromašnog naroda", rekla je Dragana.

Upravo ta njena izjava razljutila je njenog starijeg kolegu Tozovca, koji će večeras nastupiti na humanitarnom koncertu u beogradskom Centru Sava, koji organizuje RTS.

"Nevaspitano je da tako nešto bilo ko izjavi. Ona na taj način vređa svoje kolege. Za nju važi ona izreka: pevajte usta da niste pusta. Bolje bi joj bilo da metne katanac na usta i da ćuti, a kad ih otvori, onda neka samo peva. Ja nju poštujem, ali ovo je previše. Pa ako ima toliko para neka da, a mi ćemo i dalje na ovaj način da pomažemo", poručio je Tozovac.

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>