Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan i Boran se suprotstavljaju plemenu kako bi zaštitili Zehliju! (Foto)

Berzan dolazi u školu kod Sile i govori joj kako niko nije onakav kakvim se čini otkriva joj pravu istinu o Firuz agi njegovoj tajni. Pleme Oruc je odlučno u nameri da izvrši smrtnu kaznu nad Zehlijom.

Serija Sila večeras: Berzan i Boran se suprotstavljaju plemenu kako bi zaštitili Zehliju! (Foto) Ta situacija ponovo u sukob dovodi Borana i Berzana, ali ovog puta njih dvojica dele isto razmišljanje. Žele da se suprotstave plemenu i zaštite Zehliju. Sila pokušava da razume šta Boran namerava da uradi.
 
Dilaver dolazi kod Zinara i saopštava mu da želi da napusti Mardin. Iako se ne slaže sa odlukom sina, govori mu kako je došlo vreme da nastavi sa svojim životom na pravi način. Boran odlazi kod strica kako bi saznao pravu istinu o Fevziju.

Nakon što mu Zinar otkriva da je Fevzi otpušten zbog krađe, Boran polako počinje da shvata razlog zbog kog je otac krio  istinu od njega. Berzan i Boran spremno dočekuju napad, ali Boranu ne preti opasnost samo sa te strane, već i od strane Murata koji želi da osveti smrt svojih roditelja.Dilaver predaje Umu papire za razvod braka, ali joj obećava da će i dalje brinuti o njoj i deci....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTueb

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>