Svet

Region

Ashton Kutcher i Demi Moore redovno upražnjavaju seks u troje

Ashton Kutcher i njegova petnaest godina starija supruga, Demi Moore imaju otvoren brak i redovno uživaju u seksu u troje. Kutcherova navodna ljubavnica, Brittney Jones otkrila je kako joj je Ashton rekao za neke privatne i pomalo kompromitirajuće detalje svoga braka sa popularnom glumicom:

Ashton Kutcher i Demi Moore redovno upražnjavaju seks u troje



"Rekao mi je kako Demi i on imaju otvorenu vezu i kako često uživaju u seks u troje. Nisam uopšte imala osećaj da vara ženu kada je bio sa mnom. Sve mi se činilo normalno i kao da nije neka velika stvar. Demi mu brani da sam spava sa drugim ženama, ali kada je i ona uključena, onda može. Njihov je dogovor da dele ljubavnice, tako da mu je bilo žao što je bio sa mnom bez žene".

Nedavno se pisalo o tome kako je brak Ashton i Demi došao do svog kraja jer se već tri godine nalaze u rutini i stalno se svađaju.

"Nisam bio iznenađen kada je izašla priča da je Ashton prevario Demi sa 21-godišnjom devojkom. Njih dvoje se svađaju celo vreme. Uopšte ne razumem zašto su još uvek zajedno. To nije zdravo, a najmanje je zabavno. Svađaju se kao dve stare krave. Nadao sam se da će učiniti pravu stvar, ili otići na ozbiljno savetovanje ili se razvesti. Ali sada je kasno. Jedno od njih dvoje biće ozbiljno povređeno. Razvod će biti gadan. Demi će naterati Ashtona da plati za svoje greške", rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>