Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan otkriva Sili pravu istinu o Firuz agi! (Foto)

Pleme Oruč želi da izvrši smrtnu presudu nad Zelihjom. Ta situacija jako potresa Borana i Berzana. Neočekivani događaji još jedanput ih dovode u sukob u sukob, ali njih dvojica ovog puta imaju isto mišljenje.

Serija Sila večeras: Berzan otkriva Sili pravu istinu o Firuz agi! (Foto)



Serija Sila večeras: Murat krivi Borana i Firuza za smrt svojih roditelja, planira surovu osvetu! (Foto)
Murat dolazi kod Borana i saopštava mu da je Fevzi preminuo. Daje mu fotografiju i moli ga za pomoć. Zehlija uspaničeno zove Silu, jer se Hašmet razboleo. Boran zajedno sa suprugom i Zehlijom odlazi u bolnicu, kako bi bebu pregledali doktori.

Na veliko iznenađenje tako zatiče i Berzana koji mu govori da se kloni njegove porodice  i Zehlije, i da se neće mešati ukoliko ona sama odluči da mu pokaže dete, ali da je na ovaj način nikako ne uznemirava.

Boran odlazi kod oca kako bi ga pitao ko su ljudi na fotografiji koju mu je dao Murat, saznaje da je reč o porodici Sumer i da je na slici devojka Redžepi koja je poginula u požaru. Sin ga pita da li je možda zaboravio da mu ispriča sve o Fevziju.



Berzan dolazi u školu kod Sile i govori joj kako niko nije onakav kakvim se čini i otkriva joj pravu istinu o Firuz agi njegovoj tajni. Hoće li to promeniti Silino mišljenje o svom svekru....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>