Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Murat krivi Borana i Firuza za smrt svojih roditelja, planira surovu osvetu! (Foto)

Boran dolazi Fevziju u posetu i zatiče Murata ispred očeve sobe koji zabrinuto čeka lekara. Iako mu je Firuz otkrio celu istinu, Boran od Murata saznaje da ga je Fevzi usvojio onog momenta kada su Zinar i Firuz ubili njegove roditelje.

Serija Sila večeras: Murat krivi Borana i Firuza za smrt svojih roditelja, planira surovu osvetu! (Foto)



Serija Sila večeras: Firuz otkriva Boranu tajnu! Pleme pritiska Berzana da izvrši presudu! (Foto)
Berzan moli Borana da mu dopusti da vidi sina, objašnjava mu kak ne želi nikoga da povredi, već samo da ga uzme u naručje. Boran mu govori kako takva odluka nije na njemu i da Zehlija o tome odlučuje.Dilaver je odlučan da se suprotstavi običajima, jer želi da se venča sa Džeren. Sila posećuje Narin prvog radnog dana u školi.

Boran je siguran da njegov otac skriva istinu, pa odlučno vrši pritisak na njega kako bi saznao zašto to radi. Bespomoćni Firuz-aga mu je otkrio deo tajne, ali zbog Boranove reakcije počinje da razmišlja  šta dalje da uradi.



Boran i Berzan su ponovo na ratnoj nozi. Obojica preduzimaju mere opreza kako bi spremno dočekali napad plemena. Međutim, Boranu opasnost ne preti samo od Berzana. Murat je saznao šta se dogodilo u prošlosti i odlučan je da se razračuna sa porodicom Gendžo.

Pleme Oruč želi da izvrši smrtnu presudu nad Zelihjom. Ta situacija jako potresa Borana i Berzana. Neočekivani događaji još jedanput ih dovode u sukob u sukob, ali njih dvojica ovog puta imaju isto mišljenje.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>