Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević više ne mašta o bajkovitom venčanju: Sad je kasno za svadbu

Glumica Mirka Vasiljević, zvezda filma "Mi nismo anđeli", pre tri godine otpočela je zajednički život sa mladim perspektivnim fudbalerom, sinom proslavljenog Duleta Savića, a u međuvremenu su dobili i dvoje dece, sina Andreju i ćerkicu Adrijanu.

Mirka Vasiljević više ne mašta o bajkovitom venčanju: Sad je kasno za svadbuMlada glumica se oslično snašla u potpuno novoj životnoj epizodi i zahtevima karakterističnim za emotivne partnerke uspešnih sportista. Nasuprot tome, ne zapostavlja ni svoju karijeru pa se ovih dana aktivno priprema za snimanje novog filma, kao i premijeru predstave. Iako se još nisu venčali, Mirka i Vujadin imaju skladan život i potpis na papiru im, kažu, nije od velikog značaja.

"Vujadin i ja zaista nismo opterećeni time. Daleko od toga da se plašim udaje, mislim da papir ništa značajno neće promeniti u našem odnosu. U svakoj zemlji u kojoj Vujadin igra smatra se da smo u bračnoj zajednici zato što imamo decu. Da nije tako, imala bih status njegove devojke ili verenice. Kao mala, maštala sam o bajkovitoj svadbi, belim konjima i romantičnoj venčanici, a sada kada imam za koga da se udam, to mi više nije interesantno. Da se samo Vujadin pita, venčanje bi se desilo pre dve, tri godine, jer njemu estetski trenutak nije preterano važan, ali je meni, kao i svakoj ženi, upravo to od neprocenjivog značaja. Zato venčanje uvek odlažem rečima: "Sad je kasno, nemam vremena da organizujem svadbu".

Autor: B.B.
Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Ilustracija/ Screenshot/YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>