Region

Svet

Održan humanitarni koncert Muzike Anđela u Ruskom domu (Foto+Video)

Humanitarni koncert Muzike Anđela održan je u Ruskom domu, za nauku i kulturu u Beogradu. Sav prihod od kupljenih ulaznica namenjen je za kupovinu aparata "Pacijent Monitor" Institutu za majku i dete.

Održan humanitarni koncert Muzike Anđela u Ruskom domu (Foto+Video)



U stalnom sastavu Muzike Anđela je 108 dece, na koncertu u Ruskom domu učestvovalo je oko 150 dece iz cele Srbije. Prihod od prodatih ulaznica namenjen je za aparat "Pacijent Monitor" koji se donira deci oboleloj od malignih oboljenja na Institutu za majku i dete dr. "Vukan Čupić" u Beogradu.

U Institutu za majku i dete se godišnje uradi oko 2500 pregleda dece od 0 do 18 godina, oni imaju dva veoma stara aparata, i godišnje na lečenju ostane oko 850 dece obolele od malignih oboljenja, od 0 do 18 godina, od kojih se godišnje oko njih 300 nažalost više nikada ne vrati kući.



Iako se koncertu odazvao veliki broj humanih ljudi, nažalost nisu uspela da se prikupe sva neophodna sredstva kako bi se kupio aparat, neophodno je da se prikupi još 139.000 dinara. Ukoliko ste u mogućnosti, pomozite i vi da se oboleloj dec vrati osmeh na lice. Naše malo njima znači mnogo.

Račun na koji se može uplatiti donacija je: 355-0003200075252-75, sa pozivom  na broj: 106887224, svrha uplate: uplata donacije za pacijent monitor, primalac: Za Muziku Andjela, Zvezdane staze, Beograd.



Autor: J.B.
Foto: muzika-andjela. net

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>