Lepota

Ljubav

Pet stvari koje možete da uradite dok sušite kosu

Iako feniranje mnogim ženama predstavlja problem, postoji da način i da se dobro zabavite i pripremite za predstojeći dan, dok držite fen u ruci. Nemojte da preskačete korake svog tretmana lepote zbog manjka vremena, već pronađite zadatke koji se savršeno nadopunjuju.

Pet stvari koje možete da uradite dok sušite kosu



Svaka zaposlena devojka zna kako je multitasking veoma važan za kvalitetnu organizaciju dana. Donosimo vam popis od pet stvari koje možete da radite dok sušite kosu:

1. Vežbajte guzu

Dok sušite kosu fenom, ritmički stiskajte i opuštajte mišiće zadnjice. To ne zahteva mrdanje sa mesta pa nećete pokvariti frizuru, a vaše telo u kupaćem će ovog leta da izgleda mnogo bolje.

2. Očistite lice od mitisera

Naravno, nanošenje maske ili hranjive kreme pre sušenja ne dolazi u obzir, jer je ovo savršen trenutak da na nos, čelo i bradu nalepite trakice koje čiste pore od mitisera.

3. Izbelite zube

Još jedan potez koji ne zahteva kretanje, a vaš izgled čini mnogo boljim. Nanesite trakice za izbeljivanje na zube i krenite na feniranje - za pola sata imaćete divnu frizuru i blještave zube!

4. Osušite pedikir

Pre feniranja uradite pedikir, nalakirajte nokte i obucite japanke. Za vreme friziranja nokti će dobro da se osuše pa ćete da izbegnete katastrofu poznatiju kao "lak na mojim novim cipelama".

5. Ulepšajte noge ili celo telo

Namažite kremu za samopotamnjivanje. Nju morate dobro da osušite nakon nanošenja, ali samo retki od nas imaju strpljenja za stajanje u kupatilu. Dok čekate da vam se ten osuši - isfenirajte kosu!

Autor: J.B.
Izvor: Index.hr
Foto: marin/FreedigitalIPhoto.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>