Region

Svet

Porodila se Marija Veljković, na svet donela malu Rosu!

Marija Veljković Milovanović, porodila se jutros i na svet donela ćerkicu kojoj su ona i njen suprug Milan dali ime Rosa. Mama i beba se osećaju odlično, a voditeljka TV Slagalice kaže, kako je presrećna što je njen sin dobio sestru.

Porodila se Marija Veljković, na svet donela malu Rosu!Marija Veljković: Beba uskoro stiže, na posao se vraćam u septembru!
Porodila sam se jedan sam posle ponoći prirodnim putem. Sve je proteklo u najboljem redu. Rosa je bila teška 4,1 kilogram, a dugačka 55 cm. Ja se osećam odlično i srećna sam što je Đurađ dobio sestru", rekla je ponosna mama”.

Voditeljka je u srećnom braku sa Milanom sa kojim ima dvogodišnjeg sina Đurađa: "Milan mi je bio najveća pomoć i u prvoj trudnoći, a i sada sa Đurađem i budućim detetom. Veoma sam ponosna što sam udata za čoveka koji pripada manjini muškaraca u ovoj državi. On radi preko dana, ali kada se nakon posla vrati kući, bukvalno sve radi. Ništa mu ne pada teško, ni da presvuče sina, da ga nahrani, uspava, a ni da se igra sa njim. Maksimalno me odmenjuje u svemu. Čak mu nisu strani ni kućni poslovi", izjavila je nedavno Marija.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>