Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Firuz otkriva Boranu tajnu! Pleme pritiska Berzana da izvrši presudu! (Foto)

Fevzijevo stanje se pogoršava i moli ženi da mu ne kaže celu istinu, doktori ga prebacuju u salu. Murat dolazi u Fevzijevu sobu, ali zatiče krevet prazan, saznaje da je na intenzivnoj nezi. U sobi pored kreveta zatiče kofer pun novca.

Serija Sila večeras: Firuz otkriva Boranu tajnu! Pleme pritiska Berzana da izvrši presudu! (Foto)Serija Sila večeras: Hasan priznaje Boranu ko je zaista pucao u njegovog oca! (Foto)
Boran od oca zahteva da mu kaze pravi razlog zbog kog ga je štitio i nije želeo da mu otkrije ime napadača. Firuz mu otkriva da je Fevzan nekada radio za njih. Narin razgovara sa Dilan telefonom i otkriva joj da je dobila posao u školi kao učiteljica.

Berzan dolazi u restoran i zatiče Dilavera i Džeren kako večeraju. Džeren i Dilaver planiraju venčanje, ali ih u tome prekida Berzan, oboje su u strahu jer ne znaju kakav je njegov plan. Iako svi pričaju kako se Berzan promenio otkako je dobio sina, Dilaver i dalje sumnja u njegove odluke.

Sila razgovara sa Boranom u strahu je da će ponovo doći do neke opasne situacije. Boran joj obećava da više nema razloga za strah i da će se sve srediti. Berzan odlazi na sastanak plemena i age mu govore kako mora da izvrši presudu nad Zehlijom.Zbog pritiska plemena Berza se nalazi u dilemi i ne zna kako da postupi prema Zehliji, obećao je Boranu da će je zauvek ostaviti, hoće li popustiti pod pritiskom.....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>