Svet

Region

Venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić 9. jula! Neka bude kako želi mlada!

Novak Đoković i Jelena Ristić venčaće se u četvrtak 9. jula, nakon devet godina zabavljanja. Nole prvo želi da osvoji titulu na Vimbldonu, kao 2011. godine, a potom će se Jeleni zakleti na večnu ljubav.

Venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić 9. jula! Neka bude kako želi mlada!



Svadbena ceremonija uz prisustvo porodice i prijatelja održaće se na crnogorskom poluostrvu Sveti Stefan. Detalje je Novak prepustio porodici i verenici Jeleni koja je u drugom stanju, a ona je angažovala agenciju koja se bavi organizacijom venčanja kako bi sve bilo savršeno.

Novak Đoković proglašen za najzgodnijeg muškarca na svetu! (Foto)
"Znate kakve su žene, njima je taj dan najvažniji u životu. Neka bude kako želi mlada. Ko će posle ceo život slušati pridike ako venčanje ne prođe kako ona želi", našalio se Novak u razgovoru s francuskim novinarom.

Drugog tenisera sveta od 23. juna očekuje grend slem u Londonu, koji se smatra nezvaničnim prvenstvom sveta, a ove nedelje se odmara s drugovima na Ibici. Kako kasnije neće imati vremena, ovih dana se u Španiji oprašta od momačkog života. Vimbldon se završava 6. jula i Đoković svakako želi da ostane tamo do kraja i podigne pehar namenjen šampionu, kako je bilo 2011. kada je postao i prvi na svetu.

Porodica Đoković je unapred zakupila apartmane na jednom od najluksuznijih letovališta na Jadranskom moru, a obezbeđenje će biti na najvišem nivou te niko bez pozivnice neće moći da priđe Svetom Stefanu.

Da podsetimo, Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine, posle osam godina veze. Tada je Nole u šali rekao svojoj dragoj da "uživa dok može, jer će uskoro biti Đoković". U oktobru će dobiti prvo dete i jedva čekaju da se ostvare u najvažnijoj ulozi u životu.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Facebook/Novak Djokovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>