Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Hasan priznaje Boranu ko je zaista pucao u njegovog oca! (Foto)

Dilaver je presrećan što je ponovo u zagrljaju Džeren, konačno može da uživa u ljubavi žene koju voli. Sila, Narin i Zehlija posećuju decu u školi kako bi se uverile da je sve u redu.

Serija Sila večeras: Hasan priznaje Boranu ko je zaista pucao u njegovog oca! (Foto)



Serija Sila večeras: Berzan odustaje od izvršenja presude! Džeren priprema Dilaveru iznenađenje! (Foto)
Fevzan govori supruzi da je miran zato što je Muratu otkrio pravu istinu, jer smatra da mora da zna ko mu je ubio roditelje.  Boran pokušava da sazna ko mu je pucao na oca, ali svaki pokušaj da dođe do istine je bezuspešan.

Saznaje da ga otac štiti, ali nikako ne može da razume razlog zbog kog to čini. Od Hasana zahteva da ga odvede do kuće u vinogradu, kako bi možda pronašao neki trag. Boran pokušava od Hasana da sazna, kako je zatekao njegovog oca i zašto se nije obratio za nekome za pomoć.

Sila slučajno čuje razgovor između Hasana i Firuza u kome mu aga naređuje da ne sme ništa da kaže Boranu jer bi ga to dovelo u opasnost. Uplašena za život svog supruga, Sila zove Borana da što pre dođe kući.

Boran je svestan da Hasan ne želi da mu otkrije Firuzovu tajnu, ali mu govori da je njegov otac mogao da umre i da ako mu ne kaže šta se zaista dogodilo, ista osoba može ponovo da pokuša da ubije njegovog oca. Hasan mu prepričava ceo događaj i govori mu ime napadača.



Fevzijevo stanje se pogoršava i moli ženi da mu ne kaže celu istinu, doktori ga prebacuju u salu. Murat dolazi u Favtijevu sobu, ali zatiče krevet prazan, saznaje da je na intenzivnoj nezi. U sobi pored kreveta zatiče kofer pun novca.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>