Region

Svet

Ples sa zvezdama polufinale: Aleksandar Josipović - Tanja, ovo je bio tvoj najgori nastup!

U polufinalnoj večeri šoua Ples sa zvezdama, Tanja Petrović i njen partner Marko Vasiljević nastupili su kao poslednji, a žiri ove večeri nikako nije bio zadovoljan njihovim nastupom.

Ples sa zvezdama polufinale: Aleksandar Josipović -  Tanja, ovo je bio tvoj najgori nastup!



Ulazimo u samu završnicu šou programa “Ples sa zvezdama”. Počela je polufinalna emisija i nastupi četiri preostala takmičarska para koji su sve bliži tituli pobednika i nagradi od 25 000 evra koje će pokloniti onima kojima je najpotrebnije.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević, Tanja Bošković i Marko Mićić, Tanja Petrović i Marko Vasiljević, Ivan Mihailović i Marija Martinović ponovo će dati sve od sebe da se pokažu u najlepšem svetlu, osvoje podijum, žiri, publiku I dobiju poene koje će ih odvesti direktno u finale.

Tanja Petrović i njen plesni parter Marko plesali su kontemporari, a najstrožiji član žirija Aleksandar Josipović, prokomentarisao je kako je ovo bio karatistkinjin najgori nastup do sada. Trenutno na tabeli vode Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija, dok se na poslednjem mestu nalaze Aleksandar Šapić i Slađana.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>