Region

Svet

Aca Lukas otkrio pravu istinu o sebi i svom životu!

Pevač Aca Lukas otkrio parvu istinu o sebi i svom životu, pevač je takođe dodao da više u životu ne laže iako je nekada voleo da slaže i to pre svega bivše žene.

Aca Lukas otkrio pravu istinu o sebi i svom životu!



Aca Lukas duguje svom bivšem menadžeru 60.000 evra!
"Više stvarno ne lažem. Jedino sam bivše žene, kada sam radio neke stvari kojima više nisam sklon. Sadašnju ženu ne lažem jer je volim najviše na svetu i nema razloga da je lažem", rekao je Aca Lukas, koji je otkrio da je svestan svog izgleda i da smatra da je ružan.

"O svom izgledu ne mislim ništa. Mislim da sam ružan", iskren je Aca. 
Budući da važi kao neko ko voli i ceni sebe, kao i da ima  veoma visoko mišljenje o sebi, uporedio se sa maršalom Josipom Brozom Titom.

"Biću prepotentan pa ću da se uporedim sa Titom. Drugi su reizabrani, a ja sam Tito pošto sam jednom izabran i tako me doživotno drže", otkrio je Lukas, koji sebe smatra i velikim srećnikom.

"Veoma sam srećan čovek. Ne postoji čovek koji je stalno srećan, a ja jesam zato što živim", rekao je Lukas. Iako je pevač sebi pre svašta dozvoljavao i imao mnogo hirova, otkrio je da danas uživa u igri sa decom.

"Nemam hirova. Ja sam sebi sve dozvoljavao, a ja najviše volim sad da se igram sa decom a o svom izgledu jedino moram da priznam da sam ružan", rekao je Aca.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs/Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>