Region

Svet

Ovog vikenda Grazia shopping night!

Ako ne znate kako ćete započeti predstojeći vikend, mi vam dajemo odličnu i vrlo korisnu ideju. U petak 8. oktobra održaće se sedmi po redu "Grazia shopping night" u Beogradu. Naime, svi zainteresovani moći će po veoma pristupačnim cenama da šopinguju u centru grada od 20 do 24 časa.

Ovog vikenda Grazia shopping night!



U preko 200 prodajnih objekata u centru grada kupoholičari i kupoholičarke imaće priliku da zadovolje svoju strast. Na sniženju će biti odevni predmeti, sportska oprema, obuća, nakit, donji veš, akcesoar, satovi, kozmetika, knjige i još mnogo toga sa veoma primamljivim popustima od 10 do 70%. Posebnu pogodnost imaće komitenti Alpha banke, koji će kupovinom platnom karticom na sve cene ostvariti dodatni popust od 5%!

Svečano otvaranje će početi u 19h i to na do sad najvećoj bini na Trgu Republike, nakon čega počinje muzički štimung dobrog ritma sa Zoe Kidah i "Zemljom gruva", Anom Štajdohar i drugim muzičkim iznenađenjima. Da ova kupovina bude što zabavnija, za to će se potruditi i mnogi klovnovi, žongleri i artisti na štulama a na štandu će se nalaziti i Astro kutak. Na ovom mestu svi zainteresovani imaće priliku da se druže sa timom astrologa koji će samo ovo veče davati besplatne savete.

Na štandu dobre volje biće organizovana kupovina tašni, nesesera i ostalih poklona po simboličnoj ceni od 100 dinara a prikupljena sredstva biće uplaćena Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Kao vodič za kupovinu sa popustom tokom ove večeri može vam poslužiti prepoznatljiv žuto crni znak GRAZIA Shopping Night koji će biti postavljen u izlog svake radnje uključene u ovaj događaj.

Iz ponude sniženja brendova izdvajamo: Aldo obuća na popustu 20%, Bata obuća na sniženju 10%,  Camper 10% popust, Diesel 10% popust, Extreme intimo donji veš na sniženju 10%, Springfield 20% popust,  Benetton popust 20%, Mango na sniženju 20%, Todor na sniženju od 20 do 40%, Carpisa 10%, Nike 20%  i još mnogo poznatih brendova na popustu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>