Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan odustaje od izvršenja presude! Džeren priprema Dilaveru iznenađenje! (Foto)

Fevzan govori supruzi da je miran zato što je Muratu otkrio pravu istinu, jer smatra da mora da zna ko mu je ubio roditelje.  Boran pokušava da sazna ko mu je pucao na oca, ali svaki pokušaj da dođe do istine je bezuspešan.

Serija Sila večeras: Berzan odustaje od izvršenja presude! Džeren priprema Dilaveru iznenađenje! (Foto)



Serija Sila večeras: Murat saznaje da su Zinar i Firuz ubili njegove roditelje! (Foto)
Saznaje da ga otac štiti, ali nikako ne može da razume razlog zbog kog to čini. Od Hasana zahteva da ga odvede do kuće u vinogradu, kako bi možda pronašao neki trag. Boran pokušava od Hasana da sazna, kako je zatekao njegovog oca i zašto se nije obratio za nekome za pomoć.

Džeren odlučuje da Dilaveru oprosti to što je lagao i zbog prevelike ljubavi odlučuje da ga iznenadi dolaskom u Mardin. U neverici da je zaista došla, dilaver trči do mesta na kome se Džeren nalazi.  Berzan odlučuje da se suprotstavi plemenu i odustaje od izvršenja presude nad Zehlijom.

Boran je svestan da Hasan ne želi da mu otkrije Firuzovu tajnu, ali mu govori da je njegov otac mogao da umre i da ako mu ne kaže šta se zaista dogodilo, ista osoba može ponovo da pokuša da ubije njegovog oca. Hasan mu prepričava ceo događaj i govori mu ime napadača. Sila pokušava da ubedi Borana da se ne ljuti na oca, već da pokušava da mu objasni da treba da ga razume.



Fevzijevo stanje se pogoršava i moli ženi da mu ne kaže celu istinu, doktori ga prebacuju u salu. Murat dolazi u Favtijevu sobu, ali zatiče krevet prazan, saznaje da je na intenzivnoj nezi. U sobi pored kreveta zatiče kofer pun novca.

Boran odlazi u posetu kod oca i traži objašnjenje zašto ga je lagao, da ne zna ko je pucao....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>