Region

Svet

Vanesa Šokčić o ispadanju iz Plesa sa zvezdama: Nisam očekivala baraž, ovo je bio moj najbolji ples!

Vanesa Šokčić ispala je iz šoua Ples sa zvezdama, nakon čega je otkrila da je prilično iznenađena što se našla u baražu jer je, po njenom mišljenju, odigrala najbolji ples od početka šoua.

Vanesa Šokčić o ispadanju iz Plesa sa zvezdama: Nisam očekivala baraž, ovo je bio moj najbolji ples!



Ples sa zvezdama: Ispala je Vanesa Šokčić! (Foto)
"Kraljica baraža" kako ju je Aleksandar Josipović, jedan od članova žirija nazvao, već pet puta se našla u baražu i čini se da je ovaj peti, poslednji, bio presudan. Iako je odigrala vruću sambu sa partnerom Vladom, nisu imali sreće za prolazak u polufinale.

"Nisam očekivala da ću se ovoga puta naći u baražu, kao što nisam očekivala ni Tanju i Marka u duelu sa mnom. Na listi bodova Tanja i Marko su bili prvi, Vlada i ja drugi, pa da smo imali i najmanji broj glasova publike, opet, nismo za baraž. Ovo je definitivno bio najbolji ples koji smo odigrali Vlada i ja. Nisam mogla da dam večeras svoj maksimum zbog priloga o mojoj pokojnoj kumi, jer sam bila emotivno rastrojena. Ipak, pored svega smo bili drugi", rekla je za Vanesa za Prva.rs.

Pevačica je dodala da će sigurno nastaviti da pleše, a kao pobednika Plesa sa zvezdama vidi mladog glumca Ivana Mihailovića.

Polufinalno veče humanitarnog šoua na programu je u sredu 11. juna uživo na TV Prva, dok će se veliko finale emitovati u ponedeljak, 16. juna. Pratite detalje na portalu Svet Plus.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>