Region

Svet

Katarina Živković izgubila mobilni telefon u Minhenu, strahuje od objavljivanja poruka

Katarina Živković, tokom boravka u Minhenu zbog svoje nepažnje izgubila je mobilni telefon, iako u njemu nije bilo provokativnih fotografija, pevačica je u strahu da će njene poruke osvanuti u javnosti.

Katarina Živković izgubila mobilni telefon u Minhenu, strahuje od objavljivanja porukaPremijera: Katarina Živković - Da zaboravim, poslušajte novu pesmu posvećenu Banetu Jankoviću! (Video)
Pevačica se trenutno nalazi u Minhenu, gde je ostala bez telefona, a plaši se da će neko to iskoristiti i objaviti njene fotografije i SMS prepiske: "Kaća je otputovala u Minhen sa nekoliko prijatelja kako bi se malo odmorila od mnogobrojnih nastupa koje je imala u poslednje vreme. Ona je baš umorna od posla i toliko rasejna da nije ni primetila kada je izgubila telefon. Postoji mogućnost i da joj je neko ukrao, ali to ne može da tvrdi, jer nije ništa videla. Ipak, sada joj nije svejedno, jer postoji  verovatnoća da će sadržaj njenog telefona osvanuti negde u medijima", rekao je izvor blizak pevačici.

"Iako nema seksi slike u telefonu, Kaća je u strahu da se njene poruke negde ne objave, jer smatra da su poruke deo njene privatnost i da ne treba svako da zna šta piše i s kim se dopisuje. Ona takođe ima i fotografije sa društvom koje su nastale u šali, a volela bi da ostanu, kao i do sada, deo njene privatne arhive. Ona je prijavila gubitak telefona i nada se da će ga pronaći što pre , ali do tada je ne ostaje ništa drugo, nego da razmišlja pozitivno", dodao je izvor blizak pevačici.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Boško Karanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>