Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispala je Vanesa Šokčić! (Foto)

Vanesa Šokčić ispala je iz šoua Ples sa zvezdama. Takmičarski šou je za nju i njenog partnera Vladu Todorovića završen, i to nakon plesnog duela u kojem su se našli sa tanjom Petrović i Markom Vasiljevićem

Ples sa zvezdama: Ispala je Vanesa Šokčić! (Foto)



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Vanesa Šokčić i Tanja Petrović!
Prvi su na scenu šoua " Ples sa zvezdama" izašli Vanesa i Vlada, koji su plesali rumbu. Žiri je prokomentarisao da je Vanesin nastup bio bolji nego sinoć, kao da su ritmički i dinamički bili dosta tačni. Tanja i Marko igrali su flamenko, Marija je rekla da je Tanja imala sjajan nastup i da su se zasluženo našli među pet najboljih parova. Aleksandar je izjavio kako ova dva para treba da budu u finalu.



Nakon pokazanih koreografija došao je i trenutak da sudije saopšte rezultati glasanja.Četvoročlani žiri koji čine Aleksandar Josipović, Kosta Kostjukov, Marija Prelević i Nikola Mandić odlučili su da večerašnje takmičenje napuštaju Vanesa Šokčić i njen partner Vlada Todorović, koji su za svoje učešće u humanitarnom takmičenju dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra. Dobijeni novac Vanesa je odlučila da prosledi Institutu za radiologiju i neonatologiju.

Četiri preostala para u sredu će se u polufinalu, a prvog pobednika spektakularnog takmičenja "Ples sa zvezdama" dobićemo 16.juna, kada je na programu veliko finale. Pobednik šoua osvaja nagradu od 25.000 evra, koju će pokloniti u humanitarne svrhe.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>