Region

Svet

Marina Perazić želi da se uda jer nema para za botoks!

Marina Perazić je u toku emisije kod Sanje Marinković izjavila je da nema novca za botoks i da zbog toga nije radila nikakve estetske intervencije na licu i telu.

Marina Perazić želi da se uda jer nema para za botoks!



Marina Perazić: Zbog muškaraca sam odustajala od sebe i pretvarala se u domaćicu!
Pevačica je rekla da nema novca za botoks i da jedva čeka da se uda da bi imala nekog ko će joj platiti intervenciju. "Posle toga ću se posvetiti svojoj karijeri", smatra Perazićeva koja tvrdi da nikada nije stavljala botoks.

U emisiji su gostovale Viki Miljković, Marina Perazić, Nada Blam, Snežana Babić Sneki. Tema je između ostalih bila kako se žene osećaju u kojim godinama i zašto je rasprostranjeno fotografisanje lica, odnosno čuveni selfi: "Žene koje se skidaju gube draž samim skidanjem. Najveća lepota je unutrašnja lepota", rekla je Viki Miljković.

Sanja Marinković je rekla da su njene starije koleginice rekle da joj ne priliči kostim koji je nosila na Pink mjuzik fesivalu. "Ja jesam nosila dekolte i kostim, ali ne znam zašto ljudima to smeta. Ja nikad bolje nisam izgledala, niti se bolje osećala", rekla je Viki: "Nemaju ništa drugo da ponude osim golotinje", smatra Marina Perazić.

"Čovek je postao od majmuna. Potpuno je normalno da se ljudi gledaju. To je lepo i prirodno", rekla je glumica Nada Blam. "Suočavanje sa godinama je najbitnije".

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/marina Perazic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>