Region

Svet

Marko Đurovski se ženi, proslavio momačko veče! (Foto)

Reper Marko Đurovski će u nedelju izgovoriti sudbonosno "da" svojoj dugogodišnjoj devojci Mariji, pa je u subotu uveče sa društvom do zore proslavljao momačko veče na jednom beogradskom splavu.

Marko Đurovski se ženi, proslavio momačko veče! (Foto)



"Marko i još desetak njegovih drugara došli su na splav Panteri, gde ih je čekao najveći sto. Čim su stigli, počeli su da naručuju flaše i flaše alkohola. Bili su veseli, Marko je odmah ustao da đuska, a zatim je podigao celo društvo na noge. Baš je bilo veselo, Toma im je sve vreme pevao pesme po želji, a Đurovski je nekoliko puta tražio da mu otpevaju "Božanstvena ženo", priča za "Alo!" izvor koji se našao na licu mesta.

"Svadba je bila logičan korak, Marija i ja smo dugo zajedno, volimo se, planiramo porodicu, papir neće ništa značajno promeniti, samo ćemo ozvaničiti našu ljubav", rekao je sin proslavljenog fudbalera Milka Đurovskog.



"Bilo je baš veselo, pili smo, veselili se i baš je bilo opušteno i lepo. Umemo mi muškarci i sami da se dobro zabavimo", uz osmeh je otkrio bivši farmer, koji je tokom učestvovanja u rijalitiju imao kratku romansu sa Sandrom Obradović, zbog čega je tada imao manjih problema sa budućom suprugom.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Marko Djurovski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>