Region

Svet

Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić - Prvi put sam igrala i plakala

Desetu epizodu šoua Ples sa zvezdama otvorili su Vanesa šokčić i njen partner vlada koji su se na podijumu predstavili sambom. Iako su do sada četiri puta našli u duelu, pevačica i dalje veruje u sebe, a komentari žirija bili su na visokom nivou.

Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić - Prvi put sam igrala i plakala



Pet parova ostalo je u samom finalu takmičenja Ples sa zvezdama, a samo jedan će sledeće nedelje poneti titulu najboljeg i osvojiti nagradu od 25.ooo evra koju će proslediti u humanitarne svrhe. Večerašnja tema emisije je "Uspomene", a  prvi na podijumu su se pojavili Vanesa i Vlada koji su uz pesmu "Nedostaješ mi ti" koju izvodi Oliver Dragojević odigrali sambu.

Komentari žirija i ove večeri bili su na zavidnom nivou, a pre izlaska na scenu Vanesa je je kao najlepšu uspomenu izdvojila 2004. godinu kada su je prijatelji iznenadili za rođendan.

 "Godina koju ću pamtiti je 2004. godine za moj rođendan. To je ženska žurka sa mojim najboljim drugaricama. To je toliko bilo ludo da ja ne mogu da pustim ceo snimak", rekla je Vanesa.

"Kuma moja je umrla pre 2 godine i ja ne mogu da pričam o tome... Bile smo mnogo bliske.. Mnogo mi nedostaje i imale smo mnogo lepe trenutke. Ja sam se jako teško izvukla iz toga i ne mogu da pričam o tome. Jako mi je teško", rekla je Vanesa plačno.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>