Region

Svet

Željko Vasić novom baladom do visokog plasmana na Proleću u Beogradu (Video)

Željko Vasić nastupio je večeras na muzičkom festivalu "Proleće u Beogradu" na kom se publici predstavio s novom baladom "Svako ima nekog koga nema", koja je za kratko vreme postala veliki hit.

Željko Vasić novom baladom do visokog plasmana na Proleću u Beogradu (Video)Premijera! Željko Vasić - Svako ima nekog koga nema, balada koja osvaja na prvo slušanje! (Video)
Festival zabavne muzike "Proleće u Beogradu" počeo je sinoć 7. juna i održava se još večeras i sutra u velikoj dvorani Doma sindikata, a među brojnim poznatim izvođačima večeras se na sceni našao i pop pevač Željko Vasić.
 
Na festivalu koji traje tri dana, od 7. do 9. juna i čije je održavanje pomereno sa prvobitnih datuma zbog vanredne situacije, biće predstavljeno 16 novih kompozicija, a u revijalnom delu pojaviće se i specijalni gost, italijanski tenor Tino Favaza.

Željkova balada osvaja već na prvo slušanje, a verujemo da će i večeras publika prepoznati dobar kvalitet i da će Željko imati njihovu veliku podršku kako bi ostvario što bolji plasman na festivalu.Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>