Region

Svet

Grand produkcija na TV Prva dovodi zvezde iz celog regiona

Grand produkcija sprema brojna iznenađenja za publiku, koja će od jeseni imati prilike da gleda dva potpuno nova formata, i to na Prvoj televiziji. Finalni dogovori dve kuće biće ozvaničen uskoro, a samim tim znaće se i svi detalji zajedničke programske šeme.

Grand produkcija na TV Prva dovodi zvezde iz celog regiona



Zvezde Granda i Grand šou u udarnim terminima na Prvoj TV!
S obzirom na to da su u pripremi dva šou-programa u najskupljoj scenografiji, koji dosad nisu viđeni na ovim prostorima, kako Kurir saznaje, osim najpoznatijih domaćih voditeljskih imena, „Grand“ pravi i regionalni kasting za sve TV zvezde sa prostora eks-Ju. Iako se svi potencijalni voditelji drže u tajnosti, uveliko se nagađa ko bi sve mogao da zablista na sceni koja će u septembru biti prikazana na TV Prva.

Saša, uz konsultacije s Brenom i Bobom Živojinović, posebno je koncentrisan na to da napravi najbolji izbor za dve sasvim nove emisije koje će ponuditi publici koja ih prati putem zemaljske frekvencije. Iako na „Grand narodnoj televiziji“ postoji širok dijapazon od tridesetak emisija u kojima gledaoci neprekidno uživaju, to što čelnici "Granda“ hoće da postignu na nacionalnoj televiziji, prema svim najavama, biće drugačije od onoga što nudi njihova kablovska mreža.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Zvezde Granda 2013/2014 - Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>