Region

Svet

Novak Đoković u suzama: Rafael Nadal osvojio devetu titulu u karijeri na Rolan Garosu!

Novak Đoković izgubio je u finalu Rolan Garosa od prvog tenisera sveta Rafaela Nadala, rezultatom 3:1, po setovima 6:4, 6:7, 2:6, 4:6, posle nešto više od tri sata igre. Naš najbolji teniser nije uspeo da osvoji jedini grend slem trofej koji mu nedostaje u karijeri i ponovo se vrati na prvo mesto ATP liste.

Novak Đoković u suzama: Rafael Nadal osvojio devetu titulu u karijeri na Rolan Garosu!



Novak Đoković nije uspeo da osvoji jedini turnir u karijeri koji mu je nedostajao, jer je u finalu izgubio od najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadala. Iako je Nole imao neverovatnu želju da pobedi, španski teniser je jednostavno bio bolji.

Prvi set je mnogo obećavao i delovalo je da Nadal nema nikakve šanse protiv Novaka, ali od drugog seta Rafa je jednostavno pokazao zašto i dalje nosi titulu kralja šljake i prvog tenisera sveta.

Novak je veoma teško podneo ovaj poraz, pa se tokom dodele trofeja i rasplakao, zbog publike koja mu je veoma dugo aplaudirala. Rafael Nadal takođe nije mogao da sakrije emocije, pa je tokom sviranja himne takođe pustio suzu. Ovo je deveta osovjena titula španskog tenisera na Rolan Garosu i sa punim pravom nosi ime neprikosnovenog kralja šljake.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>