Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Berzan saznaje da je Zeliha nestala sa njihovim sinom (Foto)

Boran dolazi u posetu kod oca i zatiče Zinara kako razgovara sa sinom Fevzan age koji se takođe nalazi u bolnici. U razgovoru sa njim saznaje da su njegov otac i Finaz aga ubili njegove roditelje.

Serija Sila večeras: Berzan saznaje da je Zeliha nestala sa njihovim sinom (Foto)



Serija Sila večeras: Tajna Firuz age ponovo dovodi Silu i Borana u opasnost! (Foto)
Očajan zbog svega što je uradio svojoj deci, Dželil utehu traži u alkoholu, dok Bedar i da lje ne može da razume šta se događa sa njenim suprugom i zašto sve kasnije dolazi kući. Boran otkriva Abahu, da Berzan nije pucao na njegovog oca i da i da lje ne može da sazna ime napadača.

Zinar je  uhvatio napadača svog brata i govori mu kako je mislio da su rešili sve probleme. Ipak, Feviz mu otkriva da pravi problemi tek dolaze i da još ništa nije rešeno. Zehlija uzima bebu iz bolnice bez odobrenja lekara. Sila dolazi u posetu bebi i hvata da je nema u inkubatoru, brzo zove osoblje bolnice, kako bi saznala šta se događa.

Fevzi zove svog sina Husejina kako bi ga spasio od Zinara, ali u tom trenutku jedan od glavnih ljudi mu otima telefon. Zehlija zove majku i govori joj kako je Berzan više ne traći i da slobodno može da dođe kod nje.Boran javlja Berzani da je Zehlija pobegla sa detetom, on kreće u potragu i zatiče je na autobujskoj stanici.



Iako je svestan da ga mrzi, Berzan daje Zehliji ponudu koja će je posle svega naterati na razmišljanje.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>