Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Ispale Marina Radosavljević i Nina Đumić! (Video)

Marina Radosavljević i Nina Đumić ispale su iz takmičenja Zvezde Granda. Dve kandidatkinje koje su sabiranjem SMS glasova publike i bodovima žirija morali da napuste ovaj šou pred samo veliko finale.

Zvezde Granda 2014: Ispale Marina Radosavljević i Nina Đumić! (Video)



Zvezde Granda 2014: Ispali Peđa Vujić i Marija Stajić! (Video)
Dvanaest kandidata prošlo je u finalno takmičenje Zvezde Granda, a dva kandidata morali su da napuste šou. Tokom izvođenja pesama žiri je komentarisao učesnike a pored glasovnih mogućnosti, ocenjivali su sve, od vizuelnog izgleda, scenskog nastupa do kontakta sa publikom.

Zvezde Granda i Grand šou u udarnim terminima na Prvoj TV!
Posle otpevanih numera, usledila je i žurka u kojoj takmičari pevaju još jednu strofu i refren.  Na taj način sudijama i publici se dala još jedna prilika da izaberu deset veličanstvenih, od kojih će samo jedan poneti titulu najboljeg i osvojiti vrednu nagradu, to je stan u Beogradu, dok će drugoplasirani takmičar, osvojiti automobil marke "Škoda".

Petočlaničlani žiri u sastavu Zorica Brunclik, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac i Aca Lukas, glasali su po evrovizijskom principu pa su svoje poene od 5-12 poena davali takmičarima za koje su mislili da su večeras bili najbolji.

Njihovi bodovi duplirani su sa SMS glasovima publike, i to za prva tri kandidata koja su od njih dobila najviše poena. Na taj način oni su omogućili da neko od njih obezbedi svoj prolaz u sledeći krug. Najmanje poverenje publike ove večeri dobile su Marina Radosovljević i Nina Đumić.

U daljem takmičenju ostali su: Bakir Turković, Miloš Vujanović, Tijana Milentijević, Mustafa Omerika, Ljubomir Perućica, Mirza Selimović, Marko Gačić, Ajša Kapetanović, Jasmin Hasić i Predrag Bošnjak.

Polovina prihoda od SMS glasova ove večeri, pa do samog izbora pobednika biće uplaćivana na račun Vlade Srbije za pomoć ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostalo bez krova nad glavom. Večeras je zahvaljujući SMS glasovima publike sakupljeno od strane Grand produkcije 6.021 evro.





Autor: J.B
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>