Region

Svet

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović: Ne treba nam burma, volimo se i bez toga!

Odbojkašica Maja Ognjenović kaže da ona i njen partner Danilo Ikodinović, bivši vaterpolo reprezentativac, još uvek ne planiraju brak i da uživaju u svojoj ljubavi i bez papira.

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović: Ne treba nam burma, volimo se i bez toga!Maja Ognjenović, koja trenutno igra u Poljskoj, od juče je sportski ambasador naše zemlje. Na svečanom proglašenju sve vreme uz nju je bio dečko Dača Ikodinović, a odbojkašica za "Blic" kaže da je u Srbiji još jednim povodom.

"Došla sam i da bih prisustvovala svadbi prijateljice i koleginice Jovane Brakočević. A, ako me pitate da li ćemo se Dača i ja odlučiti na sličan korak, mogu reći da je odgovor ne. Nikad nisam bila tip koji žuri sa tim stvarima. Meni je odbojka u prvom planu, a Danilu njegov privatni biznis. Ljubav između nas je jaka, i ne trebaju nam papir ili burma da potvrde da se volimo", rekla je Maja za "Blic".

Ipak ne krije koliko je emotivno ispunjena: "Srećni smo, zadovoljni, i to se vidi!", te dodaje da ona i Dača nemaju šta da kriju, ali da joj ipak ponekad zasmeta što joj je karijera u drugom planu zarad ljubavi.

"Ne mogu da ostanem imuna na stvari koje pišu o meni i Danilu, jer sam prvenstveno sportista. Normalno je da me takve stvari pogađaju. Ali na neki način ja sam i javna ličnost, pa ponekad sve ode u onom smeru u kojem ne bismo želeli. Mislim da je takve stvari najbolje ignorisati", izjavila je odbojkašica.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Oliver Bunić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>