Region

Svet

Severina može odahnuti - razotkriven muškarac koji je tajno pratio nju i Aleksandra!

Severina Vučković bila je u strahu za sina Aleksandra jer ju je nepoznati muškarac nedavno pratio, a Hrvatska policija je otkrila o kome se radi. U pitanju je bivši specijalac Marijan Huško, a danas izbacivač u disko baru Papaja na Zrću, koji je tajno pratio i snimao hrvatsku pop zvezdu i njenog dvogodišnjeg sina.

Severina može odahnuti - razotkriven muškarac koji je tajno pratio nju i Aleksandra!



Severina i Milan u strahu: Mafijaši žele da nam otmu Aleksandra! (Foto)
Inspektori Odeljenja za organizovani kriminal ispitali su Huška, bivšeg pripadnika Antiterorističke jedinice Lučko, a danas izbacivača u disko baru Papaja na popularnom Zrću, a sada i glavnog osumnjičenog za ugrožavanje Severinine privatnosti.

Huško je priveden u policijsku stanicu pod sumnjom da je sa još jednim muškarcem čiji identitet još nije otkriven, pratio pop zvezdu i njenog sina, nakon čega je izjavio da je slučajno viđen u Severininoj ulici kojom je često šetao zbog lošeg zdravstvenog stanja, prenosi Jutarnji.hr.

Podsetimo, pevačica je u pre nepunih mesec dana prijavila policiji kako je danima prate dvojica nepoznatih muškaraca te da je u strahu za sebe i dete, nakon čega je Aleksandrov otac Milan Popović angažovao danonoćno obezbeđenje, a ubrzo i doveo sina u Beograd kako bi bio sigurniji. Severina je tada rekla da je primetila dva snažna muškarca koja svakodnevno sede u srebrnom automobilu marke "pasat" parkiranom ispred njene kuće, te da joj se čini kako kriomice snimaju nju i sina.

Regionalna pop zvezda preksinoć je boravila u Sarajevu, gde se u velikoj akciji Teletona na BH TV pridružila svojim kolegama iz sveta poznatih iz svih zemalja regiona. 

Autor: B.B.
Izvor: Jutarnji.hr
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>