Region

Svet

Lepa Brena u Ljubljani i Sarajevu pomagala ugroženima od poplava (Foto)

Lepa Brena učestvovala je u velikom humanitarnom koncertu "Preplavimo trg za pomoć žrtvama poplave" održanom 3. juna u Ljubljani, odakle se odmah uputila u Sarajevo. Pored folk dive nastupili su i Masimo Savić, Petar Grašo, Halid Bešlić i drugi.

Lepa Brena u Ljubljani i Sarajevu pomagala ugroženima od poplava (Foto)



Lepa Brena je direktno iz Slovenije, sa humanitarnog koncerta za poplavljena područja u Srbiji, BiH i Hrvatskoj održanom na Kongresnom trgu u Ljubljani, otišla u Sarajevo, gde se u velikoj akciji Teletona na BH TV pridružila svojim kolegama iz sveta poznatih. 

Lepa Brena osuđuje samoreklamiranje i čvrsto stoji uz svoj narod: Navikli smo na patnju i nedaće
"Drago mi je što je ova akcija naišla na fantastičan odziv, što su se ljudi javljali, a ukoliko se telefonski operateri odreknu svog dela i država PDV-a, dolazi se do neverovatne sume, budući da je bilo 100.000 poziva, a cena je bila 2 KM. Rado se odazivam kada su ovakve pozive i drago mi je što će se nastaviti i što ćemo pomoći ljudima koji su posle poplava ostali bez svojih domova", izjavila je Brena.



U akciji su učestvovali: Dino Merlin, Severina, Đule Van Gog, glumci Emir Hadžihafisbegovic, Rade Šerbedžija, LJubiša Samardžić i mnogi drugi.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>