Region

Svet

Nataša Bekvalac doživela veliku neprijatnost, maskirani policajaci pretresali nju i kolege!

Nataša Bekvalac sinoć je sa svojim sestrama Kristinom i Draganom prisustvovala humanitarnoj večeri na beogradskom splavu Fristajler, od koje je sav prihod namenjen ugroženim ljudima u poplavama. Tokom žurke dogodila se i jedna neprijatna situacija.

Nataša Bekvalac doživela veliku neprijatnost, maskirani policajaci pretresali nju i kolege!Nataša Bekvalac: Ljudima je potrebna konkretna pomoć, manje društvenih mreža, više dela!
Naime, Nataša se pored dobrog provoda sa sestrama na humanitarnoj večeri kojoj su prisustvovale i njene kolege, latila mikrofona i zapevala kako bi podstakla ljude da u što većem broju šalju sms na već dobro poznati broj za pomoć 1003. Pevačica se, kao i njene brojne kolege sa estrade i iz javnog života koje su podržale ovu akciju, ubrzo našla u nesvakidašnjoj i prilično neprijatnoj situaciji. Stotinak uniformisanih policajaca upalo je na splav, prekinulo nastup, pretreslo prisutne i nstavilo dalje...

"Situacija..humanitarno veče na Fristajleru..racija..nindže ljudi..nindže..'bem ti život..", opisala je situaciju vidno uznemirena Nataša.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>