Region

Svet

Zvezde Granda i Grand šou u udarnim terminima na Prvoj TV!

Nakon raskida ugovora sa televizijom Pink i direktorom i vlasnikom Željkom Mitrovićem, dve najgledanije emisije "Grand šou" i "Zvezde Granda" biće emitovane od septembra na konkurentskoj televiziji, Prvoj srpskoj, i to u udarnim terminima.

Zvezde Granda i Grand šou u udarnim terminima na Prvoj TV!



Vlasnici "Granda" Saša Popović i Lepa Brena, postigli su konačan dogovor da se dve najgledanije emisije njihove produkcije "Grand šou" i "Zvezde Granda", posle napuštanje televizije Pink ubuduće emituju na Prvoj srpskoj televiziji. Na novoj frekvenciji dobili su udarne termine sredom i petkom.

Lepa Brena, Saša Popović i Grand produkcija donirali 300.000 evra za pomoć ugroženima!
"Od kada su Željko Mitrović i Grand prekinuli saradnju, Saša je pregovarao sa nekoliko televizija, ali je zbog ciljne grupe najviše voleo da se ostvari saradnja sa Prvom. Nekoliko puta se sastajao sa čelnicima ove televizije koji su još od ranije bili voljni da sarađuju sa Grandom, ali je do ovog trenutka to bilo bezuspešno. Pre nekoliko dana konačno su postigli dogovor i načelno utvrdili termine, ali je ostalo da se dogovore oko još nekih sitnica", kaže naš izvor blizak muzičkom magu i dodaje da će najverovatnije "Grand šou" biti emitovan sredom, dok će neradni dan zbog glasanja biti predviđen za takmičenje "Zvezde Granda".

Kako piše Alo!, obe strane su zadovoljne početkom saradnje koja će startovati od jeseni u novoj programskoj šemi.

"Iako je dogovoreno sve do tančina kako će izgledati ove dve emisije u novom ruhu, pred nama je letnja sezona kada zbog odmora ljudi retko gledaju televiziju. To je i razlog zbog čega će publika Prve srspke televizije imati prilike tek od septembra da dva puta u nedelji gleda Grandove pevače i mlade muzičke nade", ističe izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, druge dve Grandove emisije "Grand parada" i "Narod pita" mogle bi se naći u programskoj šemi Radio televizije Srbije.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Zvezde Granda - Zvanična stranica

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>