Ostalo

Sme�no

Instagram predstavio nadograđenu verziju sa 10 novih funkcija (Video)

Popularni društveni servis za razmenu fotografija Instagram, okuplja sve više fanova budući da je lako pristupačan svim entuzijastima koji vole fotografiju i jedini potreban alat im je mobilni telefon. Korisnici ovog servisa sada mogu do tančina da podese fotografije prema svom ukusu, a ne samo da ih filtriraju kroz osnovne pakete.

Instagram predstavio nadograđenu verziju sa 10 novih funkcija (Video)



Instagram naočare - pogledajte svet kroz polaroid filter (Video)
Naime, Instagram je predstavio deset novih opcija koje će vašu fotografiju učiniti još boljom. Deo za obradu fotografija dobio je znatno veći broj funkcija pa tako sada možete podesiti kontrast, toplinu boja, osvetljenje, kao i ostale stvari, što će vam omogućiti da još više izrazite svoj talenat. Ovaj novi kreativni alat predstavljen je na Instagramovom blogu, a korisnicima iOS i Android uređaja nova aplikacija dostupna je za preuzimanje preko App Store-a ili Google Play-a od 3. juna.

Nadograđena verzija aplikacije, 6.0, omogućiće ljubiteljima fotografije da na jednostavan način ulepšaju svoju fotografiju igrajući se nijansama, bez da ih samo provlače kroz osnovne filtere.



Ovo je prvi drastičan Instagramov dodatak nakon videa, a sledeći korak koji je u planu u u bližoj budućnosti, a koji se već duže vreme iščekuje, je da se korisnicima omogući slanje privatnih poruka u vidu slika i snimaka.



Autor: B.B.
Foto: blog.instagram.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>