Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Firuz ne želi da otkrije ime napadača! Berzan krši obećanje koje je dao Boranu! (Foto)

Boran i Sila se nadaju kako je sve napokon u redu, ali saznanje da je neko pucao u Firuza oboje ih potresa, pa u velikoj žurbi se pakuju i odlaze u Mardin, kako bi saznali šta se zaista dogodilo.

Serija Sila večeras: Firuz ne želi da otkrije ime napadača! Berzan krši obećanje koje je dao Boranu! (Foto)



Serija Sila večeras: Firuz aga je upucan i lekari se bore za njegov život! Boran i Sila odlaze u Mardin! (Foto)
Firuz aga je u kritičnom stanju, a Narin je veoma potresena ternutnom situacijom i saznanjem da može da izgubi oca.  Sila pokušava da je umiri i govori joj kako će se Firuz izvući. Boran odmah započinje istragu kako bi saznao, ko je pokušao da ubije njegovog oca.

Operacija Firuza je protekla dobro i lekari saopštavaju porodici Gendžo da je pitanje vremena kada će se probuditi iz kome. Kesver dobija poziv od nepoznate osobe koja se raspituje za Firuzovo zdravlje. Sila odmah obaveštava Borana o tom pozivu koji ni malo nije zvučao prijateljski.

Serija Sila večeras: Zinar aga dopušta Dilaveru da se razvede od Umu! (Foto)
Dilaver i Boran zajedno odlučuju da pronađu osobu koja je pucala na Firuza, nakon saznanja da se osvestio, pažnju im privlači muškarac u odelu koji stoji u holu bolnice i nekoga čega. Boran pokazuje Dilaveru da na njega treba da obrati pažnju.

Zinar ulazi u sobu kako bi posetio brata koji je van životne opasnosti. Firuz mu otkriva tajnu koja ga iznenađjuje i zaklinje ga da nikome ne sme da kaže. Objašnjava mu, kako će svima reći da nikoga nije video i da ništa nije čuo,  jer želi da se sam obračuna sa napadačem.



Iako je obećao da će ih ostaviti na miru, Berzanov iznenadi povratak u Mardin ponovo unosi nemir u celu porodicu. Njegov stari prijatelj nije održao reč, Zehlija i dete su ponovo u opasnosti....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>