Region

Svet

Zbogom Grandu? Tanja Savić postaje Pinkov ekskluzivac?!

Mlada folk zvezda Tanja Savić rešila je da napravi promenu u karijeri i, ako sve bude prema planu, krenuće stopama koleginice Slavice Ćukteraš i postati deo televizije Pink, odnosno ekskluzivac City recordsa.

Zbogom Grandu? Tanja Savić postaje Pinkov ekskluzivac?!



Tanja Savić ipak neće biti kuma Slavici Ćukteraš na venčanju!
Posle Slavice Ćukteraš sa kojom je bila u prvoj postavi "Zvezda Granda", šuška se kako će i Tanja Savić napustiti Grand i postati deo ružičastog jata. Za početak će svoju novu pesmu "Tvrđava od ljubavi" predstaviti u petak u emisiji "Bravo šou", a kako Kurir saznaje, dobila je ponudu da svoj novi CD objavi za City records.

"Tanja i predstavnici produkcije Željka Mitrovića još vode pregovore. Razgovori idu u dobrom smeru i svi očekuju da će ugovor uskoro biti potpisan. Čeka se Tanjin odgovor", kaže izvor.

Inače, Tanji je devetogodišnji ugovor s "Grandom" istekao pre dve godine, ali i dalje ima sjajnu saradnju sa Sašom Popovićem i gostuje u emisijama njegove produkcije, u njegovom studiju snima pesme i u stalnom su kontaktu. Uporedo se pojavljuje i u emisijama televizije Pink, tako je bilo i ranije. Međutim, sada joj je potreban izdavač, a City joj nudi dobre uslove.

"Tanja se u svemu što je u vezi s karijerom savetuje s mužem Dušanom, koji joj je i menadžer. Njen odgovor čelnicima Pinka trebalo bi da stigne u narednih nekoliko dana. Mnogo je uložila u ovu pesmu i nada se uspehu. Mora da se vrati na stare staze kad je bila jedna od najtraženijih pevačica", završio je izvor.

Ni Grand ni Pink se na ovu temu još nisu izjasnili.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Ilustracija/ Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus


>