Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Firuz aga je upucan i lekari se bore za njegov život! Boran i Sila odlaze u Mardin! (Foto)

Berzan je pozvao Borana na ručak, kako bi razgovarali o Zehliji.Govori mu kako je samo želeo da mu preda Zehliju i da nije želeo da sprovede običaje i da je ubije. Otkriva mu da je veoma zaljubljen u nju i da je jako voli. Boran govori Sili kako je razgovarao sa Berzanom i da je očajan.

Serija Sila večeras: Firuz aga je upucan i lekari se bore za njegov život! Boran i Sila odlaze u Mardin! (Foto)



Serija Sila večeras: Zinar aga dopušta Dilaveru da se razvede od Umu! (Foto)
Feride shvata da je Abahu ne voli i odlazi od kuće, zove strica i govori mu da su ona i Abahu odustali od venčanja. Bedar i Dželil odlučili su da se vrate u Mardin. Emir i Dilan ostaju sa Silom i Boranom kako bi završili školu u Istanbulu. Berzan odlučuje da zbog cele situacije napusti grad. Otkako je saznao da Zehlija nosi njegovo dete, savest mu nikako nije mirna.

Abahu konačno pronalazi Feride u jednom kafiću, nakon kraćeg razgovora odlučuju da se venčaju. Zakazuju veridbu kodd Borana i Sile u kući.



Nakon  Abahuove veridbe i predivne večeri, Boran i Sila u spavaćoj sobi razgovaraju o tome kako je sve proteklo u najboljem redu i kako je sada na redu Dilaver, pa onda Bedirhan. U tom trenutku Zinar zove Borana i govori mu strašne vesti, Sila po izrazu lica svog supruga vidi da se nešto loše dogodilo. Boran joj govori da je Firuz aga upucan i da hitno mora da ide u Mardin, pošto je u veoma kritičnom stanju.....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>