Region

Svet

Region

Goca Tržan u novom animiranom spektaklu Tvrd Orah (Video)

Od četvrtka, 5. juna, na redovnom bioskopskom repertoaru se nalazi novi animirani dečji spektakl "Tvrd Orah" (Nut Job), priča o prijateljstvu i dobroti, ali i o zlu realnog sveta.

Goca Tržan u novom animiranom spektaklu Tvrd Orah (Video)Animirani film Tvrd orah u domaćim bioskopima od 5. juna (Foto+Video)
"Tvrd Orah" je poučna priča posebno adaptirana za najmlađe u kojoj su likovi predstavljeni kao simpatične veverice, mrmoti i ostale šumske životinje. U srpskoj verziji filma glasove su pozajmili naši najeminentniji glumci: Marko Živić, Mina Lazarević, Dragan Vujić i Pavle Jerinić, koji su udahnuli život ovim simpatičnim stvorenjima.

Pored prvaka našeg glumišta kao specijalni gost u filmu se pojavljuje i Goca Tržan koja je već imala prilike da se oproba u filmu, ali je u "Tvrdom Orahu" pored uloge mrmotice Kiće otpevala i naslovnu numeru iz filma.U nedelju 8. juna u prostoru bioskopa Cineplexx Ušće najmlađi posetioci će imati prilike da se druže sa glumcima iz filma, da se oprobaju u face paintng-u i da dobiju potpisane plakate iz filma.Autor: B.B.
Foto: Blitz Film&Video

Viber

Izvor: Svet Plus


>