Region

Svet

Goga Sekulić otkrila šta joj je pokojni suprug često govorio!

Goga Sekulić nedavno je dobila sudski spor u kome joj je vraćen stan Igora Ramovića. Pevačica iako još uvek nije dobila ključeve od njihovog doma, otkriva šta joj je pokojni suprug često govorio i kako sama kaže te reči su joj stalno u glavi.

Goga Sekulić otkrila šta joj je pokojni suprug često govorio!



Gogi Sekulić vraćen stan pokojnog supruga!
Iako joj je sudski dodeljen stan u kome je živela sa svojim suprugom, Goga Sekulić još uvek nije dobila ključeve od stana. Pevačica kaže da je sve to za nju jako bolno i da pokojni suprug nije smeo tako da je ostavi.

"Dobila sam dokument gde piše da će mi ključ biti vraćen u roku od 7 dana, a prošlo je već deset. Niko mi nije doneo ključ, tako da će verovatno opet sudski izvršitelj ići tamo i tako u krug", rekla je Goga ekipi Exkluziva i dodala:

"Ne želim ni da pomislim na tu ulicu, uđeš u vezu iz ljubavi, a onda ti neki ljudi sve upropaste i sada samo kad pomislim na Savrajevsku ulicu bude mi teško. Zaslužujem da pored sebe imam dobrog čoveka pored sebe, Igor je bio super dečko, ali mi se malo sve smučilo. Nije smeo da me ostavi ovako, jer sam do kraja bila uz njega i više puta mi je rekao: "Gogo ti si čovek, a ne žena".

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Goga Sekulic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>