Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zinar aga dopušta Dilaveru da se razvede od Umu! (Foto)

Umu i Dilaver dolaze kod Borana i Sile kako bi im saopštili, da im je Zinar aga dopustio da se razvedu, ali jedini uslov koji im je postavio je taj da razvod obave negde daleko Mardina, kako plemensko veće ne bi saznalo za njihovu odluku.

Serija Sila večeras: Zinar aga dopušta Dilaveru da se razvede od Umu! (Foto)



Serija Sila večeras: Zejnep daje svoj život kako bi spasila Silu! (Foto)
Iako je sve vreme bio protiv Borana, Dilaver je na svojoj koži osetio šta znači zakon plemena kada je bio primoran da se oženi sa Umu. Husejinova majka dolazi kako bi razgovorala sa Ajše. Berzan je pozvao Borana na ručak, kako bi razgovarali o Zehliji.

Govori mu kako je samo želeo da mu preda Zehliju i da nije želeo da sprovede običaje i da je ubije. Otkriva mu da je veoma zaljubljen u nju i da je jako voli. Abahu planira svadbu sa Feride. Boran govori Sili kako je razgovarao sa Berzanom i da je očajan.



Zejnep se porađa i na svet donosi dečaka, Boran dobija telefonski poziv koji ga ostavlja u šoku. Sila shvata da se nešto događa i pita Borana o čemu se radi, govori joj da je Firuz aga upucan i da hitno mora da ide u Mardin, pošto je u veoma kritičnom stanju....

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>