Svet

Region

Anđelina Džoli karijeru završava ulogom Kleopatre!

Anđelina Džoli, posle uspeha sa filmom "Grdana"  uveliko se sprema za novi projekat, sa kojim bi želela i da zvanično završi svoju glumačku karijeru. Supruga Bred Pita odlučila je da se sa ulogom Kleopatre oprosti od filmskog platna.

Anđelina Džoli karijeru završava ulogom Kleopatre!



Anđelina Džoli: Džordž Kluni će se venčati pre Bred Pita i mene
Anđelina Džoli  je odlučila da uloga Kleopatre bude i njena zvanično poslednja uloga koju će snimiti na filmu, jer po  okončanju karijere, želi da se posveti porodici, režiranju filmova i radu u Ujedinjenim Nacijama.

"Radimo na tome. Bilo je puno različitih ideja i puno diskusija. Scenario je napisao Erik Vrot, koji je prijatelj i neverovatan pisac", rekla je Anđelina i dodaje: "Ova je uloga je jako komplikovana i verujem kako će zahtevati puno priprema. To je jedna od onih za koju misliš da ćeš uložiti sve i to je to, nema dalje", rekla je glumica i time potvrdila saznanja, da će joj ovo verovatno bitni poslednja uloga.

"Imala sam predivnu karijeru i srećna sam što sam imala toliko prilika da ispričam toliko priča. Volela bih da pišem i režiram filmove i posvetim se radu u UN-u", zaključila je ona.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus


>