Region

Svet

Dejana Živković rešila da se oproba kao ugostitelj - otvorila splav! (Foto)

Bivša devojka Vladimira Stojkovića, Dejana Živković (21), pored manekenstva počela je da se bavi i ugostiteljstvom pa je sada ponosna suvlasnica jednog beogradskog splava za koji veruje da će ovog leta napraviti pravi bum u glavnom gradu.

Dejana Živković rešila da se oproba kao ugostitelj - otvorila splav! (Foto)Dejana Živković i Vlada Mandić objavljuju romantične selfije (Foto)
"Volim haus muziku i rešila sam da se oprobam kao ugostitelj, a klub nosi ime "94", pošto je sve u znaku Hitne pomoći. Uglavnom će za pultom kluba biti poznata ekipa gradskih di-džejeva, a u toku sezone spremamo i inostrana gostovanja, ali i neka iznenađenja, koja nećemo još otkrivati", ispričala je Dejana i objasnila zbog čega joj se na otvaranju nije pridružio dečko Vlada Mandić.

Prema njenim rečima, Mandić je morao na kraći put i to je jedini razlog zašto su bili razdvojeni te večeri. Od poznatih lica na splavu su bili Uroš Ćertić, Viktor Savić, košarkaš Asvela, reprezentativac Marko Kešelj, kao i Ivana Maksimović sa dečkom, ali i mnogi drugi.Autor: B.B.
Foto: Facebook/Club Ninety Four

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>