Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispao je Igor Lazić Nigor! (Foto)

Igor Lazić Nigor ispao je iz šoua Ples sa zvezdama. Takmičarski šou je za njega i njegovu partnerku Jelenu Borović je završen, i to nakon plesnog duela u kojem su se našli sa Vanesom Šokčić i Vladom Todorovićem, koji su se na po četvrtit našli u dvoboju, a žiri ih je simbolično proglasio, "kraljevima baraža".

Ples sa zvezdama: Ispao je Igor Lazić Nigor! (Foto)



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Igor Lazić Nigor i Vanesa Šokčić!
Prvi su na scenu šoua " Ples sa zvezdama" izašli Igor i Jelena, koji su plesali bečki valver. Žiri je prokomentarisao da je Igorov nastup bio bolji nego sinoć, kao da su ritmički i dinamički bili dosta tačni. Vanesa i Vlada igrali su paso doble, Marija je rekla da je Vanesa imala sjajan nastup i da su imali mali peh, ali da nije bilo ništa ozbiljno.

Nakon pokazanih koreografija došao je i trenutak da sudije saopšte rezultati glasanja.Četvoročlani žiri koji čine Aleksandar Josipović, Kosta Kostjukov, Marija Prelević i Nikola Mandić odlučili su da večerašnje takmičenje napuštaju Igor Lazić Nigor i gova partnerka Jelena Borović, koji su za svoje učešće u humanitarnom takmičenju dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra.



Dobijeni novac Igor je odlučila da pokloni za pomoć ugroženom stanovništvu koje su u katastrofalnim poplavama ostali bez krova nad glavom. Takođe, sav prihod od SMS glasova biće uplaćen na račun Vlade Srbije.

Ostalo je još pet parova, a prvog pobednika spektakularnog takmičenja "Ples sa zvezdama" dobićemo 20.juna, kada je na programu veliko finale. Pobednik šoua osvaja nagradu od 25.000 evra, koju će pokloniti u humanitarne svrhe.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>