Region

Svet

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Igor Lazić Nigor i Vanesa Šokčić!

U plesni duel šoua Ples sa zvezdama ovog puta idu Igor Lazić Nigor i Vanesa Šokčić sa svojim partnerima, dva para koja su sabiranjem SMS glasova publike i bodovima sudija osvojili najmanji broj poena ,a koji će takmičar večeras ispasti zavisiće isključivo od žirija.

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Igor Lazić Nigor i Vanesa Šokčić!Ples sa zvezdama: Tanja Petrović i Marko osvojili najviše poena!
Deveta epizoda takmičenja  Ples sa zvezdama polako se privodi kraju, a u njoj se šest parova takmičilo za prolazak dalje. Ipak, dva para odlaze u duel, a samo jedan od njih dobiće priliku da se vrati u šou i nastavi učešće u ovom takmičenju.

Kako smo i najavali, ova epizoda bila je posebna po mnogo čemu, a i došlo je do promene pojedinih pravila.Tako su se sinoć takmičari prvi put  borili jedni protiv drugih podeljeni u dve grupe, a poeni sudija sabirali su se sa bodovima pojedinačnih plesova. Tanja Petrović i Marko su posle prikazanih koreografija sinoć  osvojili najveći broj poena, dok su Aleksandar Šapić i Slađana bili najlošiji. Ipak, publika je ta koja večeras odlučuje o svemu.

Glasovima publike koja je slala SMS poruke odlučeno je da se u duelu nađu Vanesa Šokčić sa svojim partnerom Vladimirom Todorovićem, kao i Igor Lazić Nigor sa svojom partnerkom Jelenom, a uskoro će biti poznato i ko od njih nastavlja učešće u takmičeju, a ko se pridružuje parovima koji su ispali.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>