Region

Svet

Nataša Bekvalac besna na Danila Ikodinovića: Ne goji mi dete!

Nataša Bekvalac je javno zapretila Danilu Ikodinoviću da mu neće davati Hanu za vikende ukoliko nastavi da je nezdravo hrani, jer je njihova ćerkica počela da se goji, što je pevačicu razbesnelo.

Nataša Bekvalac besna na Danila Ikodinovića: Ne goji mi dete!



Veliko srce Nataše Bekvalac - decu iz Obrenovca vodila u Beo Zoo vrt! (Foto)
Pevačica Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović oduvek imaju svoje razmirice, a sada se u sredini rasprave našla njihova ćerkica Hana, koju je Danilo počeo da goji jer kada su zajedno non stop jedu nezdravu hranu.

"Hana je na moje veliko nezadovoljstvo povukla na Danila i voli testo. On je dugo živeo u Italiji, a sami znate kako se tamo ljudi hrane, što je on doneo i u našu kuću. Kada je Hana s njim, oni jedu pice i paste, zbog čega se neizmerno ljutim jer je počela da se goji. Danilo mi kaže da nisam normalna i da je ona dete, ali znam da se to u njenom uzrastu gradi i znam kakve ja probleme imam. Ljuti me kada on kvari nešto što ja pet dana gradim", kaže Nataša za "Grand njuz".

"Danilo je bio dete koje je samo sebi biralo put i zato želi da Hani udovolji na sve moguće načine i pusti je da sama bira šta će jesti, kao i čime će se baviti u životu. Ona je manji broj dana kod njega nego kod Nataše i zato Dača smatra da joj ništa neće faliti da u organizam unese malo testa, kao i to da je ona još uvek mala i da će da izraste, zbog čega neće imati probleme s težinom. Danila više nervira što Nataša, koja je stalno na dijetama, ne shvata da Hani dijete nisu protrebne, već samo više sporta, koji će da joj oblikuje telo i da energiju", rekao je izvor bizak Danilu.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>