Region

Svet

Vladimir Stojković izbacuje Bojanu Rajić i njihovog sina iz stana!

Vladimir Stojković je bivšu suprugu Bojanu Rajić tužio, a traži da se ona i njihov trogodišnji sin Lav isele iz stana, jer iako im je dao stan na korišćenje sada ga želi natrag.

Vladimir Stojković izbacuje Bojanu Rajić i njihovog sina iz stana!



Još nije kraj: Vladimir Stojković tužio Bojanu jer je promenila bravu u stanu?!
Fudbaler Vladimir Stojković je bivšoj supruzi pre par nedelja tražio nove ključeve od stana, budući da je Bojana Rajić promenila bravu na stanu koji joj je golman dao na korišćenje, ali je sada Vladimir otišao malo dalje i podeno tužbu tražeći da se njegova bivša supruga sa zajedničkim sinom Lavo iseli iz stana.

"Kada su se razveli, Bojana je prepisala kuću na Dedinju na Vladimira, a dogovor je bio da ona i njihov sin imaju pravo doživotnog korišćenja stana, što je i upisano u katastru. Ona se se pre mesec dana uselila u taj stan posle godinu dana podstanarskog života, o čemu je „Alo!“ već pisao, a logično je bilo da je zamenila bravu. Međutim, to je odjednom zasmetalo Stojkoviću, koji je tražio da ima ključ od stana, a kada ga Bojana nije dala, on je na sudu podneo tužbu protiv nje zbog promene brave. Međutim, na kraju tužbe stoji Vladimirov predlog sudu da Bojana sa svim licima u najkraćem roku napusti taj stan", navodi izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Ilustracija, Facebook/Bojana Rajic, Vladimir Stojkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>