Region

Svet

Severina i Milan u strahu: Mafijaši žele da nam otmu Aleksandra! (Foto)

Nakon što je Severina prijavila policiji da nju i dvogodišnjeg sina Aleksandra prate nepoznati muškarci u Zagrebu, pevačica i njen bivši partner Milan Popović se plaše da je njihovo dete na meti mafijaša koji žele da ga otmu zbog otkupnine.

Severina i Milan u strahu: Mafijaši žele da nam otmu Aleksandra! (Foto)



Odmah nakon što je čuo šta se dogodilo, Popović je pozvao i Severinu i rekao joj da će učiniti sve kako bi zaštitio njihovog sina.

Severina otkrila jednog od muškaraca koji su pratili nju i njenog sina, počinilac priveden na saslušanje
"Predložio joj je da u što kraćem roku angažuju privatno obezbeđenje koje će 24 sata biti uz njih. Severina već ima telohranitelje, koji je uglavnom prate na nastupima, ali je Milanova ideja bila da se angažuje veći broj ljudi. Ona se iz straha za svog sina sa tim složila i nju i Aleksandra čuva dobro obučeni telohranitelji", priča izvor blizak bivšem paru i dodaje da su se Severina i Milan dogovorili da Aleksandar bude sa ocem u Srbiji dok ona ne pripremi sve za njegov povratak.

Takođe, pevačicini advokati su predali zahtev da pevačica i Aleksandar dobiju i policijsku pratnju ukoliko se ispostavi da njenoj porodici preti ozbiljna opasnost.

U međuvremenu, u Zagrebu je priveden bivši policajac koji je navodno bio u grupi koja je, po rečima Severininog menadžera Tomice Petrovića, pratila pevačicu. Međutim, nakon saslušanja, policija je zaključila da u njegovom ponašanju nema ičega sumnjivog i da ne predstavlja opasnost za Severinu i Aleksandra.

Autor: B.B.
Izvor: Informer
Foto: Facebook/Severina Vučković

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>